Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

08 May 2012

Ordinary pants.

In 3 characters 
Seluar biasa.
Tabiat menulis blog dari dulu, tajuk tak pernah menggambarkan kandungan posting yang aq tulis. So kali ini macam mana? Kalau korang dapat tafsir, hebatlah. Kena puji pembaca sekali sekala, tak boleh asyik mengutuk je kerjanya.

Apa yang luar biasanya (dapat tangkap tak? haha tak kelakar) yang dah aq buat dalam beberapa minggu ni ek? Dua je, tapi memang bagi aq sangat out-of-the-ordinary lah.


----------------


1) Aq dengan selambaboleh bagitau asal usul (gasp!) aq dekat seseorang yang aq baru sangat-sangat kenal. Kenapa gasp! pulak? Sebab mereka yang tahu asal usul aq hanya beberapa orang yang jumlahnya boleh dikira dengan jari tidak termasuk jari-jari kaki dan apa-apa lagi jejari mahupun Tom and Jerry.

Bila dah terlepas cakap mulalah terfikir "oh oh " macam mana boleh terlepas pulak. Percaya kat janji dia ajalah tak sebarkan.

2) Boleh komen kat status seseorang yang dah bertahun tak contact, 3 tahun setengah untuk lebih tepat. Persahabatan itu penting. :)

----------------

Itulah sahaja sekadar posting pembukaan setelah 3 bulan tak vervelog. Baca-baca balik, banyak janji untuk bercerita tak tertunai lagi. Kita tengoklah masa dan kesempatan, tak lupa juga mood itu ada atau tidak untuk terus bercerita.

Adios. Salam.

No comments: