Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

28 December 2011

Don't read this title. You read it right? Right.

In 3 characters 
Stop reading! Seriously. Korang hanya membuang kudrat empat kerat sahaja jika terus membaca. Pergi baca nota-nota untuk finals! Telaah segala apa-apa sumber yang ada! Posting kali ini tiada yang menarik.. Kesian aq tengok tiap-tiap hari ada je orang visit tanpa ada updates. Segan weh~~~! Blog ini semakin menjadi padang jarak padang terkukurkurkur. Kenapa korang baca lagi???  Silalah berhenti, NAO~!

Oke fine. Korang masih setia membaca. Nak aq stori apa? Tarapapapa. Sekarang, masa untuk beri se(patah) seribu alasan kenapa takda posting baru. *Huuuuuuuuuffffftariknafasdalamdalam* Satu saja alasan, bertimbun-timbun final projects/tests/assignments, termasuklah sekarang di dalam minggu belajar.

Tapi tak bermaksud aq taknak uptodate lagi blog ini. Ada few interestingtingting topics yang terlintas kat fikiran, TAPI aq hanya akan tulis lepas abes finals. Sekian. Shoh shoh, pi study jaoh-jaoh.

Oke nak share salah satu final project aq (took about 24-hours), yang aq buat based on this tutorial (credit goes to the author for an awesome tutorial) Not bad lah bagi aq, setelah setahun lebih tinggalkan 3d modelling.

*Disclaimer*
Lom habis wat lagi, edge flow still haru biru, texturing pon tak wat lagi.


2 comments:

Nurfazilah Cipa said...

bestnye!!rndula cs..:)

Ikazrima said...

ha, pe lagi..mohon la balik masuk cs hohoho