Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

18 October 2011

Istiadat Konvokesyen Silat Cekak Ustaz Hanafi 2011

In 3 characters 
 *Segala gambar yang di-post bukanlah hak milik empunya blog ini*

Alhamdulillah, selesai sudah majlis konvo Silat Cekak Ustaz Hanafi 15 Oktober 2011 yang lalu.
Gambar saya tak banyak (sebab sesi pagi jadi jaga pintu), saya pon takde camera sendiri jadi curik-curiklah post gamba yang orang lain snap.

Cawangan Johor. Saya kat barisan belakang sekali betul-betul sebelah kanan lading. Siap buat tanda guna skrol lagi.
Muka-muka excited dari cawangan Segamat
Takkan lepaskan peluang bergambar dengan YM dan isteri


Boria! Ya, kami memang macho dan kami semua tak available.
Aweks! Oh, srikandi dari Segamat rupanya.

En. Yusuf + Cik Zai. Minta maap Cik Zai sebab lambat perasan Cik Zai pagi tu, abes kena jeling ngan dia, hehehe.
Tahniah kepada En.Yusuf sekeluarga! Saya pun turut berbangga :)
Sangat penat, tapi sangat berbaloi. Selepas 5 tahun menuntut akhirnya diiktiraf dalam satu istiadat gilang-gemilang yang penuh dengan ombak biru. Ahad ni ada konvo untuk diploma pulak. Yang itu ada gambar atau tak aq tak bole jamin. Tengok lah kalau ada yang sudi nak snap. Roger n' out.

14 comments:

Anonymous said...

Sgt...x puas hati sbb belum ade rezeki nak konvo cmtu...

p/s:tiba2 jer kn..bagi salam pon tidak..kenal pon x...

Assalamualaikum..

Ikazrima said...

Waalaikumussalam..

oh xpe, insyaAllah peluang nak konvo tu akan datang.. :)

p/s: semoleknye dtgalkan nama, wlpun skdar nama samaran..

Husna said...

he3...tiba2 mcm segan nak tinggal pengenalan diri..tu yg just gune pegenalan Anonymous jer...

p/s; maaf la..skang dh gune pengenalan diri sendiri...=p

Ikazrima said...

xde apa nak segan nye, sape je la tuan tanah yg nak disegani.hahaha

Husna said...

Segan la..sbb x kenal sgt..tapi sekadar kenal sebgai adik-beradik seguru..=p

Ikazrima said...

oh yeke? orang johor eh? klas mane ye?

y0on said...

yup...johor..kls??? hmm UTM 42...ha3..mesti ingat Segamat eh

y0on said...

Sorry2 actually tdi edit profile change name+picture..so husna n yoon org yg sme eh...=p

Ikazrima said...

err...ni org same ke org laen? profile tulis segamat...tetttttt

Ikazrima said...

ooooohh..oke2..ni jumpe blog dri fb la kn?

y0on said...

ha3..yup..tapi cm segan jer nak add..ha3..tu yg usha blog..(sbb memang suke baca blog org..=p)..

Ikazrima said...

oh igt mmg da friend..
add je la,, da seguru..bkn org laen pon..

y0on said...

belum pon..okie dokie..jap gi add..ha3.. (sengal jgk kn)

Ikazrima said...

haha..silakn2