Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

23 September 2011

Aq kat UiTM Penang! Beserta Bukti.

In 3 characters 
1 orang tak puas hati.
Yup. Aq tak menipu. Seriyes. Tengok gambo aq berposing kalau tak nak percaya.

Main building, ni yang korang nampak bile baru masuk dari pintu depan.
Dengan jelas dan nyata aq mengikut sahsiah rupa diri.
Indahnya pemandangan aweks diploma tengah induksi kos.
Cilakat sape amek gamba kitorang tengah meneran?
Siap kau dewan makan.
Ape yang ade kat atas.
Ape yang ade kat bawah.
Alamak kantoi kenapa aq kat UiTM Penang.
Aq tak tipu kan? Aq memang betul-betul ade kat UiTM Penang, masa bulan Jun. Kepada yang tak puas hati sila maki hamun aq secara face2face. Tapi aq akan buat muka macam kat bawah ni je.

Om nom nom nom!
Sekian.











Oppppppp kejap kejap. Nak sentuh sikit pasal aq ada kat UiTM Shah Alam. Kalau ikut planning aq memang aq tak nak sambung degree kat sini, aq dapat peluang sambung ijazah kat UTeM jurusan Multimedia. Tapi sebab tiba-tiba minggu nak jawab YA atau TIDAK untuk tawaran UTeM tu hati aq tergerak buat istikharah dan terasa ada someone yang aq kena jumpa kat sini (UiTM). Angan-angan nak belajar universiti lain hilang macam tu aje, jadi datanglah aq ke Shah Alam. Sepatutnye yang tau hal ni dari kos aq time diploma dulu 2 orang je. Yang lebih-lebih tu sama ada tak tau malu login guna IC aq atau ade orang tak jujur bila aq kata jangan bagitau aq sambung kat mana. Kalau teringin sangat nak tau kenapa aq tak bagitau aq sambung Shah Alam sila tanya aq  secara depan-depan. Melalui txt/call/FB/Tweet akan dibalas dengan tidak elok. Ini baru betul-betul sekian.