Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

25 May 2011

Flat 4 Tingkat & ANC

In 3 characters 
Result UiTM dah dapat kat email. Dah boleh kata official jugaklah aq berjaya abes diploma. Alhamdulillah.

Ah so many many many memories, some good, some baaaad. Sayangnye tajuk posting kali nih dua-dua pon tak tercapai. Lebih-lebih lagi yang ANC tuh. Dulu-dulu ada janji dengan someone dear to me untuk cuba dapatkan, but crushed by the result of 2nd semester. Though rasenye kamu pon tak pandang berat apa yang saya cakap dulu, tapi saya cuba jugak pegang. Tak dapat diploma, masa ijazah nanti saya cuba lagi. Walaupun saya rasa kamu dah tak ingat dah pon siapa saya lagi. Haha. :) Tengok gambar kamu dah convo, jadi tahniahlah saya ucapkan dalam diam. And thanks jugak dulu sudi ajar saya dulu, kalau tak kerana kamu tolong tak merasa saya anugerah dekan. Ok cukuplah sampai sini, sebab hampir 100% kamu takkan baca apa yang saya tulis kat sini. Kalau terbaca pon kamu tak tahu saya tengah bercakap pasal siapa. End of story.

So posting lepas nih aq akan recap kenangan aq diploma dulu, yang best-best je lah, yang tak best takyah citer. Aq pon malas nak ingat benda-benda tak best nih. Jadi lepas nih akan ada posting TUJUH(7) episod, aq ceritakan balik pengalaman aq sebagai seorang pelajar di UiTM Segamat. Sebab lepas nih memang KONFEM tak sambung balik belajar kat Segamat. Maybe sambung mengajar. Hahaha.

No comments: