Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

14 May 2011

Aktif bloking, tak aktif Fesbuk

In 3 characters 
Aaahh~~~ blogging. Dua minggu lebih rasenye tak hapdet blog (tak termasuk previous entry sebelom ni). Takde hye dear! nak tulis pasal hape. Hoke tipu, haritu kata nak tulis pasal presentation praktikal 28/4 lepas. Tapi kalu aq tulis pasal mende tu mesti korang kroooihhhh-kroooihhhhh-krooiihhhhhhhhhhhhhhh drooling kat lantai sampai makcik cleaner kene letak caution - wet floor sign.

Hurraaah!
Jadi sebab tu aq mulakan balik berokking (pelat nippon) dengan announcement nih huh gasp!

From 11th of the Fifth, main pukul taram je letak date camtu. Mula dari  12.00 A.M.11 May 2011 sampailah tarikh yang diberitahu kelak, aq sorok balik dari Fesbuk untuk seketika. Probably around September baru aq muncul balik kat Fesbuk. Nape? Sesaje ngade-ngade. Bole je korang tak keep-in-contact dengan aq dari bulan November 2010 sampailah pertengahan April 2011. Brape lame tuh, dekat 6 bulan. Yang carik aq pon budak-budak silat je, tau je diorang no tepon aq. Agaknye yang laen format diorg nye henset. Agaknye. But watever, since memang aq da pon bagitau yang aq akan FULLY ACTIVE huhahuha bila start degree nanti. Nak aq ade balik awal? Pfft, yela tu. Kalu seriyes, then doakan aq dapat tawaran bulan July, insyaAllah aq bukak balik Fesbuk lagi awal.

So bermulalah fasa ke-2 blog nih untuk tahun nih. Fasa ape? Next posting aq cite.

No comments: