Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

08 April 2011

Progressssssssss........

In 3 characters 
Wah. Sangatlah vizi berape minggu ni sampai takde masa (lah sangat) nak hapdet blog. Makin nak abes praktikal makin banyak keje plak kan.

Entry tak mentarik kali ni, cume nak bagitau (sambil kembang kempis hidung dengan lajunya), sistem PHP saye rase-rasenye progresssssssssss dah boleh kate around 90-95% siap dengan total time taken juga around 2 weeks macam sistem sebelum nih. Memula target 1 minggu je bole siap, tadi lepas cek balik coding sys.dev. sblom nih masyaAllah. Unacceptable. Tak pasal-pasal kene rewrite most of his code just to display  the pages properly under XAMPP.

Neeewaysssss, preview screen shot.

e-Makmal v2.0 [Ikz]

So hari Isnin nih dah boleh mula keje untuk sistem seterusnya (that's right, ANOTHER system). -_-

p/s : Saya boleh claim sistem nih as my own sebab last-last langsung tak guna coding dev. sebelum nih. Yang die punye bahagian cuma kalander seciput tu saya tak remove sebagai penghargaan.

p/s 2 : I'm NOT gonna ceritakan apa benda sistem nih bole buat / its capabilities, I'll keep it a secret until presentation time.

p/s 3 : P/S stands for PlayStation. Lolsorandumb.

No comments: