Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

13 April 2011

Office of Gamers

In 3 characters 
Corporate Halo guy FTW!

Ha! Itulah yang korang dapat bila duduk seofis dengan CS graduates. Mungkin kitorang datang dari U yang berbeza, dari majoring yang berbeza, tapi minat kitorang tetap sama! Deep in our hearts our hobby unite us all! Muahahahahahahahampeh.

Aq tak ingatlah samade aq penah cite tak dekat blog ni pasal co-workers aq punye aktiviti time rehat. Sebab aq rase macam tak pernah (hmmmmmmm), jadi aq merajinkan diri walupon ade benda yang lagi patot aq buat (1st draft report wooooo, sok da kene anto.. da la tak mula ape lagi pon) tulis kat sini.

As the tajuk implies lah kan, officemates aq (referring to the guys only) always had the time to snipe someone's head off in Counter-Strike, or score a few goals (or not) in PES/FIFA. Mungkin, mungkin mulai hari ini, dan hari esok, dan bila esok, kita kan bertemu kembali, masihkah ada ruang di dalam hatimu, untuk cina, yang pernah kita miliki, untuk selama-lamanya...WOOOOHHHHH~~~!! Ehheemmm, testing sore jap. Okeh-okeh sedap, bole digunakan sebagai weapon of mass destruction ke atas Amerika. Anywaysssssss, yosh most of my co-workers (including my supervisor) is a gamer at heart. Lepas hari nih mungkin diorang akan convert ke game laen pulok, dengan adenye beberape games yang diorang mintak kat aq (see? bukan stakat dak-dak u/rumah aq yang jadikan aq sebagai 'toke' games..bawak perangai sampai ke tempat keje). Kahkahkah, akhirnya terbongkar jugak rahsia aq sebagai seorang gamer yang berdedikasi kat mereka.

Ade mintak PES 2011, Starcraft 2, rupenye ade gak yang minat Unreal Tournament selaen dari aq, and my supervisor is a die-hard fan of flight sim. cam junior bilik lama aq dulu, siap ade joystick lagi youuuuu... So tetibe aq terpikir, best gak kalu aq bawak PC aq and letak kat ofis dan mulakan satu gaming party sebelum aq abes praktikal minggu depan. Mesti macam CC ofis aq jadinye. Hoho.

Aiiisshhh, dah-dah. Siapkan sistem PHP hari ni, malam wat report, sok anto buku log, sok present sistem and then I'm good to go. Lame da tak sempat maen game, so lepas nih mungkin bole lepas gian.

Okeh, chiow bebeh. Salam..

p/s : WTF ape pasal banyak gile spambots target blog aq ni?

2 comments:

Adigraphics said...

Bapak unreal tournament. game yg aku idam nak main tapi laptop berkarat. haih. sad sad.

Ikazrima said...

Hapgred pc suda.. dlm 1500 da dpt pc power