Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

25 March 2011

Wajadiri 2011 UTeM : 5, 4, 3, dan 2

In 3 characters 
Sori gune logo lama. Takde yang baru, UTeM sorok, haha
Esok ialah hari kejadian untuk seluruh peserta Silat Cekak Pusaka Hanafi untuk berentap merebut (tak baek rebut-rebut, ish3. Sharing is caring) pingat di dalam Kejohanan Wajadiri Kebangasaan di Universiti Teknikal Malaysia (UTeM) Melaka.

Fuh, tak sampai setaon dah ada balik wajadiri. Atas sebab-sebab tertentu pertandingan wajadiri peringkat IPT dan sekolah diawalkan dari bulan Julai/Ogos ke 26 Mac 2011. Yang atas tu logo lama yang UTeM keluarkan taon lepas, yang baru aq tak pasti camne. Diorang kate nak surprise surprise cam ni :-

Surprise! Deko bersama Eric.
Sempena dengan pertandingan sok, aq tetibe ingin kuarkan fun-facts aq dengan wajadiri. Jom baca! [/ugut] :-

5 - Kali ke-5 wajadiri dah berlalu semenjak aq masuk Silat Cekak ...

4 - Dah 4 kali aq pergi wajadiri...

3 - Tahun ni kali ke-3 aq sertai pertandingan wajadiri...

2 - Tahun ni jugak merupakan kali ke-2 aq mengikut UTHM pergi wajadiri...

1 - ?????????????

Yang nombor 1 tu nak isi ape ek????
Hmm... insyaAllah boleh diisi dengan...

1 - Kali PERTAMA memenangi pingat dalam acara yang disertai!

Saya juga boleh berangan kan? Hahahaha

All the best to the contestants of this year Wajadiri tournament!

Amin....... InsyaAllah!

No comments: