Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

18 March 2011

_sye nk blog sye direview oleh cik cipot_

In 3 characters 

*Yaawwwwwnnnnnn*

Bukak blogger scroll scroll ke bawah tengok entry orang laen yadiyadiyada bla bla bla, "Hm? Ape kebende la Cipa wat nih?", bukak link, bace entri dier yang terbaru. Terhempas muka dekat keyboard sebab penat ke? nak mati baru balik training untuk tournament Sabtu minggu depan, bangun dan sambung balik baca.

Dan secara tiba-tiba dalam keadaan separa sedar terbuat pulak post ni. Ok la kot, lagipun da seminggu lebih takde posting baru. Tiba-tiba otak jadi stagnant giler, kering je macam seluar dalam yang dah berhari-hari tersidai kat tingkap dihembus angin bayu tak angkat-angkat sebab pemalas.

Aq jadi berminat pulok nak join ape ntah contest-contest yang blogger laen suka buat contest yang kawan aq nih buat. Sebab aq nak dier review blog aq? Haha, aq listkan kat bawah :-

  1. [ugut] Ko tak review maka kite putus kawan!!! [/ugut]
  2. Saje-saje menyusahkan dier.
  3. Blog aq ni ade [3 fasa], nak tengok pening tak pening dier review (sebab kene baca sume entri nanti baru die bole nampak camne blog ni evolve dari 2009 sampai la sekarang).
  4. Aq lebih nak tau komen die tentang post dari layout and other stuff
  5. Takde orang datang blog aq wuwuwuwu
Cukup la tu kot. Yang paling penting no 5 tu. 

GyahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahzzzzzzzzzzZZzzzZzzzzzzzzzzZZZZzzzzZZzzz........

p/s : Pergghh baru prasan ade typo kat background note! Malasnye nak bukak photoshop n edit balik. Meh.

No comments: