Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

05 February 2011

No Maxis aq dah tak lebih panjang lagi*

In 3 characters 
Newsflash, peep-holes!

Kepada mereka yang 'bertuah' dapat mengetahuituituituiiiiii no maxis aq Omigosh! Aq ade no maxis!?? terumatanye kepada pengguna Maxis tegar, suke2aqnakcitekan kat korang yang no Maxis aq dah tak lebih panjang lagi*, as in DEACTIVATED, for the time being.

Boohoohoo, big whoop who cares. 

Andai kata anda adalah salah seorang daripada pemenang bertuah yang pernah dicontact atau mengkontek............................ mengKONtek, no yang telah dicensored ini - 01777*7**1, anda hanye membuang mase tidak lupe juga tenage batin jika anda cuba untuk menghubungi nombor tersebut dalam jangke mase beberape bulan ini.

Hujah-hujah kenape aq mematikan no Maxis aq buat sementare ini adalah seperti yang berikut :-

1. Sejak aq kembali bermastautin ke hutan kelape sawit ni, dah tak praktikal untuk aq gune line maxis. Sebabnye dinding rumah aq penebat signal maxis terbaik. Untuk aq call/text aq harus a) keluar daripada pagar rumah, b) buat tangan macam beruk makyei angkat henset aq tinggi2 carik line, atau c) cubaan berani mati pergi ke bilik parents aq begayut (sungguh takde privasi)

2. Aq letak maxis aq dalam henset lame aq yang lagi banyak aq gunekan sebagai lampu suluh (sebab henset ni memang ade lampu suluh. aq tak pasti model ape, nokia1130 rasenye). Satu je sebab kenape aq tepakse menukar henset time part 3 dulu, sebabnye henset lame aq dah tak boleh cassssssssssssssssssss. Dah bekali2 aq tenyeh charger tu dalam bontot die tapi tak tekincit2 gak. Care aq maintain hidupkan dua2 no celcom ngan maxis aq selame ni adelah dengan tuka2 betri diorang tok cas dalam henset baru aq. Senang citer aq dah malas la nak buat lagi camtu. Penat wooo nak tunggu nokia5130 aq hidup mak aih dekat 10 minit baru bole gune. Melaenkan ko nak DONATe henset ko kat aq, aq takkan on maxis aq

3. Err tak dapat pikir. Kite setel dengan 2 reasons jela ea teehehehe
 
So dengan ni aq tau akan ade orang yang dah takkan kontek aq lagi, but like watever, asalkan aq bahagie. Hey rhymes la weyh!

Ok chiow!

* (dalam bahase BEL311 time part 3 dulu "my maxis num is no longer". Get the joke? Tak? Ok berambus)

No comments: