Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

11 February 2011

Mind blogging! Err... boggling!

In 3 characters 
Very the very mind boggling sebab baru sedar dah keje 6 minggu. Tinggal lagi lebey kurang kurang kurang TOLONGLAH KURANG dari 10 minggu lagi.

Mind = Blown

Dapat berite best (rasenye) semalam. Not so shocking bzzzzttt bzzzzzttt la sebab da lame gak bende ni diutaraselatankan. Setelah bermastautin kat negeri orang selama hampir fortyear + 3 taon, (fortweek  = 2 minggu = 14 hari, jadi buat tafsiran sendiri fortyear = 14 taon. So I heppend two forge my MUET sleep...), pack jugak baju akhirnye untuk berambos keluar. Sume orang dah kate I've overstayed my welcome. Haha.

Seingat aq la datang Johor umur around 4 y'old. Dalam area Batu Pahat je aq dah pindah 7 kali. TUJUH kali. 4 kali dalam taman yang SAMA, 3 daripadenye kat jalan yang SAMA. 6 daripadenye ok la, cume kali ke-7 nih aq hangin sikit. Bole plak sebab hal kecik yang dibesar-besarkan sampai satu family tercampak kat kawasan hutan yang for God's sake line Maxis pon tak dapat clear. Pastu macam pakse semua orang dengar Klasik Nasional sebab HotFM langsung tak jelas. Kalu tak sebab ade kelas silat belakang rumah dah lame aq bantai pihak yang bertanggungjawab membuatkan aq terseksa kat sini. Pastu tau tau degree intake bulan 9. Perghh lagi menyirap aq. Mati kering dok rumah lame-lame. Nak keje yang agak-agak boleh enjoy pon kene drive setengah jam baru sampai. Aq memang ucap tahniah kat diri sendiri. Selalu. 'Sabar bebeh', aq memujuk diriku. 'Dalam 3 taon nanti kamu akan berpindah jua'.

So ape citer sekarang? Hm, projek sistem aq tinggal proses debugging je. Basikali sume dah ade, da bole jalan. Heh, rupenye aq da tebuat sistem lebih adbans daripada supervisor suruh. Patutnye buat bende yang basic basic je, tapi aq wat hal sendiri and da nak tercompletekan the whole system. Bole peras ugut bagi markah lebih setiap minggu hahaha.

Sebelum ku terlupa kau terluka, tetibe mencelah lirik lagu Hanyut, mule malam ni aq start vizi vizi vizi! sampai lah hari ahad. So enggak update blog la yaawwww. Till then, toodles!

p/s : Agaknye da brape ramai text henset Maxis aq yang dah kene tutup lebih seminggu tu? Hahaha, padan muke korang buang kedit je. Eh tak eh? Hampeh.

No comments: