Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

22 February 2011

Design, design, design!

In 3 characters 
Dah zaman lantun gak la tak design ape-ape logo/mock-up. Seremember aq kali terakhir untuk Hari Tenaga Pengajar (HTP) Silat Cekak Pusaka Ustaz Hanafi. Tapi tadi amek mase 1jam setengah sebab tak wat pape malam ni untuk design logo and mock-up untuk PSSCPUH UiTM Segamat. + aq letak sekali backdrop dengan tag nama HTP taon lepas yang aq wat. Henjoy!

Logo untuk Persatuan Seni Silat Cekak Pusaka Ustaz Hanafi UiTM Segamat. Keris bersilang diganti dengan lading, lambang timbal balik Muhammad Ahmad guna yang Cekak Pusaka punya.

rev01 

Ni preparation awal untuk perayaan 21 tahun Silat Cekak UiTM Segamat tahun depan.


Design sweater. Ni je la yang aq dapat pikiq!


Tag nama (final) yang digunakan untuk peserta HTP 1432H kat UTHM


Backdrop untuk HTP 1432H. Kalu yang display time hari tu tak jelas sebab print dapat gelap, ni yang teghang-teghang punya!

No comments: