Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

28 February 2011

Cak-cak! dengan FB

In 3 characters 

First skali bagi peminat2 The Rock, bahwasanye beliau sudah kembali ke gelangang wresling!! (Sila kuatkan volume)

YEEAAHHHH!!!!!

"Ok cukup cukup memalukan diri sendiri. Ko sorang je yang tengok wrestling lagi zaman ni," aq bermonolog & atilia sendirian. So kalu korang 'gasp!!!' oh oh perasan tetibe aq galak komen dan upload pics, komen kat uploaded pics, tag/untagged diri sendiri kat uploaded pics minggu lepas, sampai situ je la korang nampak aq aktif kejap kat FB. Gejala sementara okey jangan risau. Sekadar nak dapat feedback pasal design baju tu je.

Saje maen cak-cak! dengan kawan-kawan kat FB kejap. Tu lah fungsi video youtube yang aq post, The Rock 'Dwayne Johson' maen cak-cak, die buat ape pon tetap macho. Hahaha geiboi. Dah cukup tu je posting aq kali ni dan untuk bulan ni. Otak tengah kering jadi 1 bulan ni memang entah apape yang aq post kat blog. Hmm minggu ni barulah nak ade keje balik setelah 2 minggu aq asek terlentok atas laptop. Sori lah ye kalau aq tak prasan/reply cbox or apape. Adios.

No comments: