Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

21 January 2011

Takde tujuan

In 3 characters 
Internet connection dah kene terminate. Sob sob. Mungkin dah sampai masanye untuk aq kembali menjadi hardcorez!! gamer di setiap masa yang terluang, terutama sekali weekends kat rumah. I [heart] it <33333! Kalau tak mestilah giler kebosanan dok rumah apabila aktiviti sepanjang masa hanyelah mengangkang dalam keadaan tertonggeng atas katil, dengan cubaan entah kali keberapa cuba melelapkan mata tapi hampeh.

So kelmarin baru pegi majlis makan, orang jemput mestilah pegi walaupun giler vavi kepenatan aritu tapi takpe kite terjah ala2 Nas Ahmad yang tak tau malu tu, suka2 terjah rumah orang pastu sebok tengok dapur ngan jamban orang. Kalu boleh nak bukak almari orang yang penuh dengan seluar luar dan dalam eh ape aq merepek ney ok back on topic bebeh. Nak tau lebih lanjut ko tanyelah orang yang terlibat.

Time otw balik smalam ade la satu kedai makan tengah jalan nih pasang kain rentang besar2, kononnye nak promote specialty tempat aq bermaustatin dengan menulis sebesar2 umat dengan red spray paint,

Pastu jual kat Labis. Terbaek.
kalau ejaan pon salah ko agak2 masakan die same ke macam ori punya? I highly doubt it.

Last but not least,

yes yes yes alhamdulillah tinggal 2 hari je lagi nanti genaplah 30 hari. 30 hari ape? Biorlah beberape kerat orang je yang tau. Yang tak tau tapi nak tau sila tinggalkan email korang siap dengan password skali kat bahagian comments.

Automatic post by spambot at 9.00PM Jan 21 2011.
Random automated message generated by spambot : Owner blog nih sangat hensem. FACT.