Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

21 January 2011

Putus chenta~~~ dan cerita pagi tadi

In 3 characters 
Semua nye pasal pihak ketiga. Siap bole maen warning2 kat aq, mengatakan hubungan antara aq dan si dia akan terputus pada 21 haribulan. Nape mesti terjadi macam ni? Oh ko tak tau betapa heartbroken nye aq bile sampai2 rumah kol 630 petang smalam, bila mendapat berite die telah meninggalkan aq. Mungkin nilah akibatnye bila aq cam terabaikan dia selama 3 bulan. Pe ley buat, jarak memisahkan kami.

OK HARAM JADAH aq nak tulis bende jiwang2 kat blog nih. Pihak ketiga tu TMNet, diorang bagi notis 'your Internet connection will expires on the 21st of January'. Rupenye da 3 bulan tak bayor streamyx nyer bill. Mane aq tau, aq dok Segamat kot selame ini. Semua pembayaran bill diserahkan kepada ketua keluarga hohoho. So time yang aq bole actually be one the line sekarang ni hanyalah time office hours.

Ouch.

Habis punah keturunan ko.
 
Well, mungkin da sampai masenye untuk aq berehat daripada berterusan memenuhkan harddisk 1terabyte yang mak aih tinggal 30gigs je lagi. Seriously kene consider delete some of the games yang aq rase tak best from my big a$$ game collection (shait da jejak 600gigs). Orang laen simpan 'muvee' (fruck tak sesuai cube jadi chomel), aq collect game dari zaman2 retro yang penuh dengan nostalgia(+1). Pengumpul barang-barang antik gitu yawww.

Oh and aq selambe punched kol lapan setengah tadi.
KAMIKAZE!!!!!!!!!!

Sape sowh pas subuh oh shedap nye peluk bantal weee guling2 lepak dulu baru kol 6.45 OH MAK DATOK KO DAH PUKUL 8.15. Takpe mulut orang berpuasa lebih wangi dari bau kasturi. Bestkan alasan sebab pagi tadi langsung tak ada insentif nak capai berus gigi teheehee. Sekarang aq calen korang duet dengan aq gune satu mic, ada bran?

No comments: