Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

17 January 2011

Oops, tak sesuai!

In 3 characters 
Blog aq hanyalah tok 18 tahun keatas. Kekiri dan kekanan tak diterima. 18 tahun kebawah akan dipertimbangkan.

Shh, cepat2 tutop blog nih! Nanti nampak dek lect/bos/ibu bapa anda/ibu bapa panda nanti korang yang kene. Sila alihkan cursor korang ke bahagian kanan skrin dan klik button yang ade tertera [x] tuh. Cepat, cepat! Why are you guys still reading what I wrote (actually am writing atm)? Pecayelah, takde apape info yang menarik selepas ayat ini ditamatkan dengan titik noktah kerana ianya merupakan ayat terakhir di dalam perenggan ini kalau tak percaya tanyalah aq gerenti aq jawab ye aq saje kelentong korang hahaha gelak ape langsung tak kelakar ok I'm just gonna shut my mouth.

Masih ade lagi?
Walaupun dah tertera gambo teghang-teghang pekataan yang bermula dengan hurop 'P' tu?
I'm gonna say one word, and one word only.
Perv.
Actually tu macam half-word je. Aq nak reiterate,
Pervert.

Kalau korang sume menggunakan bahasa melayu kacukan pan-asian tulisan kat gambo tu bukanlah bermaksud anti@auntie@makcik lutcahaya mahupun perkara yang seangkatan dengannya. Ew korang nak tengok makcik2 dalam keadaan tak decent? The fetishes of some people... hey, I'm not gonna judge you.

Warning tu kuar sebab ade satu sopwer yang tapis segala kelutcahayaan yang terdapat di dalam pc samada melalui tenet-tenet mahupun apape benda yang korang store kat dalam harddisket korang. Bile sopwer tu detek je pekataan2 yang berkemungkinan merangsang imaginasi korang yang satu kaler tu otomatisgratis nyer warning tersebut akan kuar dan memformat segala isi2 perut eh tak isi2 harddisk korang. Ok tak aq tipu lagi. Sekadar block je benda2 yang tak patut, membuatkan imaginasi korang terbantut.

Tapi yang aq bengangnya pehal la bole plak kuar bende tu kat blog aq. Pastu yang dier block da la bahagian followers. Mungkin sebab followers aq terdiri daripada pelakon2 pr0n0. Mungkin kot.

Ok entri pendek je, aq ni gi training kat blakang rumah. Semenjak start kije tak terturun2 lagi training, ni pon da lambat. Ape ley wat, time kol 9mlm-11mlm adalah waktu paling sedap tido, takde kene mengena dengan malas tulun training. Chiow bebeh.

Salam.

4 comments:

_luVy*dUcky_ said...

apa da..hahhaha!cpt2 promote blog aku..agaggaga!:)

Ikazrima said...

sila lengkapkan butir2 blog anda yg ingin di promote kan. hantarkan 3 salinan IC, passport, surat kematian dan wasiat anda kepada empunya blog. kerjasama anda amat dihargai, terima kasih.

sya shela said...

perlu ek sume tu kalo nak promote blog? hehehehehe

Ikazrima said...

insentif tambahan utk 'promote' blog secare baik.. klu tak, lalala~~~