Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

02 January 2011

Keje buta2 takde gaji

In 3 characters 

Cuti time is over bebeh! Now I've gotta work, work, work!

Adeh, bile pikir balik malas plak. Cam kurang excited nk pegi. Sebab ape? Sebab tempatnyedekatgilernakdeadsokurangadventure! Praktikal 5 minit dari rumah, hadoooiiiiiii......

Kalo korg buta gambo tapi tak buta tulisan, gambo kat atas tu tulis UTHM. So skrang secare rasminye aq ade DUA(2) universiti, satu UiTM satu lagi UTHM. So digabungkn jadi la UiTHM...kwang3. Ok, aq tau tak klako. So what? Blog aq, sukati aq la. Korang yang semak2 datang personal space aq.


Actually aq dapat tempat laen skali... satu kat UiTM s.alam, lagi satu kat Western Digital pasir gudang. Yg kat s.alam tepakse direjek sebab dulu pikir susah nk cri rumah sewa, skang alasan tu da xley pkai.  Okeh, takpe. Aq pon bior je la, malas nak pikiaq. Yang kat pasir gudang ni plak... orang da nak naik baru ko call n tanye (tak silap aq dalam last week diorg call). And then this past 2 days diorg send ini email da~~


Kalu aq tak receive surat dari UiTM lagi memang aq amek je kat WD nih. Mane la tau bole dapat hdisk free tiap2 hari..keh3

Soooooooo aq akan update post lepas nih selama hampir 5 bulan tentang isu praktikal jer. Bukan ape, senang tok aq keep track nanti bile nak buat report.

But don't worry, come Saturday and Sunday aq update pasal bende ngarot.

Adios!

6 comments:

Zack Zachoes said...

lekla beb, bkn ko kna keje kt ito seumor hdp. wahaha..

Ikazrima said...

suxor,, da la kene dok hutan

Anonymous said...

amir....selamat berpraktikal.

Ikazrima said...

siapakah?

junior cs : said...

hehehe...pachee r,sory aq lupe ltk name aq.

Ikazrima said...

hak3, igt sape seh..mekaseh2