Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

31 January 2011

'Kawan' Aq...

In 3 characters 
Sila kira berape banyak point yang kene! Tak kesah la laki ke perempuan!

'Kawan' aq... bersama aq senang dan susah, bila aq senang dan bila dia susah
'Kawan' aq... suka tanya khabar aq, sebab nak tau aq sehat tak untuk tolong die
'Kawan' aq... anggap kitorang rapat giler, jadi rase tak cakap time kaseh pon takpe
'Kawan' aq... layan aq baik gile, selalunya bile aq ade sesuatu untuk die
'Kawan' aq... cakapnye indah selalu, bile perlukan pertolongan dari aq memang mendayu-dayu
'Kawan' aq... selalu puji aq hensem, sebab duit aq memang hensem
'Kawan' aq... poketnye selalu berlubang, terutama bile keluar makan dengan kitorang
'Kawan' aq... basah lidahnya memuji aq, biasanya time dompet die kering
'Kawan' aq... hensetnye selalu takde kedit, terutama bile aq yg text
'Kawan' aq... hensetnye selalu mati, lagi-lagi bila aq kat luar ade emergency
'Kawan' aq... tayar ketenye selalu pancit, tiap kali bila aq yg nak jadi driver atau penumpangnye
'Kawan' aq... kuncinye selalu hilang, lagi kerap bile kete aq rosak atau takde minyak
'Kawan' aq... suka guna 'public transport', lagi-lagi sebab kete aq teksi tak bermeter
'Kawan' aq... suka promote aq jadi ketua, sebab bile projek tak jalan aq lah tukang buat kerja
'Kawan' aq... selalu buat kerja macam tak pandai, tak kesah walaupun projek tergadai
'Kawan' aq... suka jadi office boy/girl tok group, sebab buat kerja sikit tapi markah gerenti meletup
'Kawan' aq... kene pastikan aq pandai tak terperi, sebab keje die takkan berjalan sendiri
'Kawan' aq... rajin hafal no matrik aq, sebab nanti senang nak compare sape lagi bodoh die ke aq
'Kawan' aq... memang dengar nasihat, sebab die selalu pakai balik kenyataan dari aq
'Kawan' aq... kuat study, selalu kejutkan aq pukul 3 pagi untuk study same-same keje die
'Kawan' aq... fikir suara dia sedap, jadi boleh cakap ape sahaje dengan biadap
'Kawan' aq... tak suka menunjuk die golongan terpelajar, sebab itu die merendahkan diri dengan berkurang ajar

'Kawan' aq... baru je proved kan point aq, kalau tak ngak mungkin aq dan orang laen nampak macam tu

'Kawan' aq...
suka naik kuda, lagi-lagi bila nama kuda tu...
AKU!!!

1 comment:

Ikazrima said...

Haha.. ingtkn nak post lagi panjang tadi.. tp kejo masekan b4 kol 5 + keje belambak.. tau2 sampai rumah streamyx dah idop balik..keh3