Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

18 January 2011

HOT FM Mini Jamban ke Benggaram!!!!!!

In 3 characters 
W0oT!!! Radio panas datang BP der hari nih!
Brape hari lepas ntah ade la gak aq dengar2 kat radio pasal HotFM Mini Jam nak menyemak jap kat BP Mall hari ni. Pastu diberi reminder lagi skali time on the way balik rumah tengah2 hari tadi, diorang, i.e HotFM Zoomers, da sampai kat Care4. Buat ape ntah diorang kat sana, shopping barang basah agaknye. Maybe production crew nak masak2 pas habis show. Anyway lah kan aq pon terpasang nawaitu nak terjah ke sana pas keje. Gedebak gedebik gedebuk, sampai rumah tadi dekat kol 6 gak la, so pasang niat nak terjah sana malam. Nak gerak terus tadi pikir balik da la aq kene drive 30min baru sampai. Nak siap2 lagi, ni makan tok bukak pose pon tak redi lagi. So browse2 la tenet2 sambil tunggu azan maghrib.

Selamat Datang Ke Benggaram. Sila perhatikan tajuk post.
Pastu gugel gugel la kejap pasal Mini Jam ni kan, mane la tau da ade orang update blog pasal event ni, bole gak aq xpek ade ape kat sana, best ke jamban. Tibe2 aq terbuat muke hensem kat bawah ni.

Ade gak orang buat patung2 mengarot camni.
 
"Jam Tour 2011 akn ke BP Mall,Batu Pahat kul 3-7 mlm" - Suraya HotFM

Awww shucks. Ces, melepas aq. Bukan melepaskan gas pemedih mate ye fyi. Bende nye habis kol 7 daa... Dok rumah je la malam ni nampaknye. Katamkan spongebob season 5 yang baru abes donlod smalam. Pape je la..........

No comments: