Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

04 January 2011

Dear lappy, I hate u

In 3 characters 
I seriously friggin friggin friggin friggin friggin friggin friggin friggin friggin hate this lappy that I'm using right now..

Oh nak je aq campak ko kuar tingkap.. Bayangkan dari kol 9 tadi sampai sekarang aq xdapat wat ape2 sebab ko nyer songel.. OLE error la, ActiveX takde la, cannot connect to mysql server la.. Walupon Google is my best friend, tapi nampaknye beliau bukanlah best friend aq untuk kali nih dalam cubaan demi cubaan fix kan errors yang annoying... Last2 tak pasal2 En.A ask me to do it in Ms Word. Senyum kat luar, tapi aq nyer inside, "Homaigourd! Like, serious!?"..

Very-very degrading seyh,, da tahap bekerja pon kene wat dalam Word lagi. Wuwuwu~~

Edit : Cam nak pengsan,, bayangkan smalam tido 1jam1/2.. tadi tido 3jam.. so lebey kurang 4jam1/2 dalam 2hari@48jam.. Aq nyer nguap buoye pon kalah

Jeling2 ade tak orang kat luar, bersedia untuk hempas muka atas meja~

No comments: