Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

10 January 2011

Daging, Perban dan Janin

In 3 characters 
Daging super budak adalah tempoh sebagai platformer paku di mana anda bermain sebagai kubus animasi daging yang berusaha menyelamatkan pacarnya (yang kebetulan terbuat dari perban) dari janin jahat dalam botol mengenakan tuksedo. (lolgoogletranslator).

Sebabkan aq tak boleh tido depan supervisor pada pagi yang mulia ini zzzZZzZZzz huh? srott srott sedut hingus tak boleh jilat sebab nanti batal pose, disebabkan sume co-workers sedang kemas2 bilik sebab ofis nak renovate minggu ni jadi aq ade la sikit tak banyak masa terluang ok tipu banyak sebenarnya masa percuma (whole day!), maka aq cuba-cubalah membunuh masa

Mati kau!
 [continued] dengan merepek merapun kat sini. Kalu agaknya situasi korang sama dengan aq moh sini aq recommend satu gameboyadvance eh bukan satu game platformer yang senang nak mati tapi susah nak menang. Platformer tu ala cam game Mario yang korang main kat tv kecik2 dulu.

Tajuk game nyer ialah seperti yang dibawah :-
 +
 +
oh noze pedophile!

Hero nyer ialah seketul daging yang dipotong kiub,

heroin nyer pulak perban(kan) @ bandage,


dan watak jahatnye, janin dalam botol.
aq sendiri yang geli nak post gamba janin.

Jom tengok review dier from IGN :-


Best wooo game ney. Siyes. Tapi memang giler susah la, aq recommend maen time kepala ko tengah berserabut, gerenti gerento hilang tros sakit tersebut sebab ko tros kiok. Daripada bulan 12 taon lepas aq stuck kat world 4 level 6 (light world). Memang sangat bagus kalu korang dah desperate giler kebosanan main farmville @ gamecikai2katfacebook.

Mane nak dapat? Beli ler secara online, samada melalui Steam (sila Google steam games) atau mana2 distributor yang sah. Murah jer, dalam $5.00, atau pon RMx3.5. Takde duit? Well, you're out of luck. Tapi nak maen gak? Well, lets say I knew this guy, who knew this guy who knew this guy who knew this guy...


Ok just drop your request in the comments section if you really want to play this. Adios!

No comments: