Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

03 January 2011

Cause I'm amazing!

In 3 characters 
Sebab aq xley nak tido jam 0400 waktu tentera, aq nak share ckit lagu jiwang karat ni dengan korang.. awesome song btw.


Giler jiwang ar lagu nih. Awesome memang awesome, tapi tak brape best dengan lirik asal dier. Kiter upgrade ckit, as according to this freak :-

Let's kick it up a notch, bam!- Elzar, Futurama.

Okeh, sekarang sing along dengan chorus yang aq post kat bawah nih.

When you see my face
There's not a thing that you would change
Cause I'm amazing
Just the way I am
And when I smile,
The whole world stops and stares for awhile
[chorus 99x]
Cause I'm amazing
Just the way I am

Now that surely does makes you feel awesome right? Now sing that to a girl you love.. aq dapat agak reaksi dier..,

In.your.face
Okeh, skang dengar plak versi Malay by Caprice & Nik Irfan.


Stop kat 1:30. Satu je aq nak cakap. Aq sure tak nak that girl jadi awek aq, pegang gamepad pon cam hape. Ko maen game ape, wrestling ker? Giler ganas ko tekan sume button.

And that's about it. Shait, aq keje ler pagi nih. Mesti kepale aq ting tong time kat ofis nanti. Chiow bebeh. 
Salam.

No comments: