Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

12 January 2011

"Alhamdulillah, family saya support saya $ek$i"

In 3 characters 
 
Tengok la video ni sampai habis.
Dengar balik semua statements from these so-called 'artist'.
Ulang tayang berkali-kali.
Share kat keluarga, isteri, anak, sedare mara, kawan2.
Sekadar nak beri peringatan, termasuklah kat aq sendiri.

'Pandai' sungguhkan artis2 Malaysia ni berkata2?
Rata2 artis ni memang belajar tinggi2 sampai pokok sena.
Diorang ni lah yang banyak berjasa kat negara ni.
Yelahkan, kalau nak dibandingkan dengan mereka yang bergelar cikgu mahupon doktor.
Cikgu mengajar satu kelas berapa orang lah sangat anak muridnya.
Doktor merawat pesakit pon berapalah sangat setiap hari.
Tapi artis, dioranglah yang tolong menghiburkan ribuan malah jutaan peminat tatkala kite kebosanan.
Pekerjaan mereka sebagai penghibur penuh 'keberkatan'.
Hebatnya jasa diorang.
Memang layak dapat gelaran Dato' dan Tan Sri.

Oh sori, saja merepek pagi2 ni. Ofis tengah renovate lagi la. Heheh :p
Adios.

p/s : tajok posting saje tulis gune $, sebab se1/2 tempat block keyword yang berbaur 'ehem2'.. harap maklum

No comments: