Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

03 June 2010

Menganalis MukaBuku

In 3 characters 

Sedikit takbanyak ape yang aq prasan tentang timing korang di FB beserta ngan komen2 yang menyakitkn hati dari aq :- (Khas untuk student UiTM time tgh sem)

  • 8pg – 5ptg : hanye mereke yang ade berokband sndri yang on9 kat FB @ mereke2 yang ponteng klas @ mereke yang takde klas @ membazirkan duit mak bapak korang bayar mahal2 berokband setiap bulan pastu korang gune untuk fb jer pastu ponteng klas. Lagi la mintak penyepak
  • Paling rancak kol 5-7 ptg. Almaklumlah time tu baru UiTM bukak line student. Yang tak disconnect dri malam tdi tu cam aq slalu lah dapat menikmati Net di waktu pejabat
  • Paling tak reti bahase : mereka yang tak taw berhenti kejap smayang maghrib i.e mereke yang komen time kol 7-8 mlm.
  • Kembali aktif kol 8-12 mlm. Sambil2 makan tu la katekan… @ ber FB sambil menyelitkan ckit2 sesi pembelajaran, bukannye studi sambil FB
  • Kol 12-4 pg masih ade saki baki mereke yang tak gheti tido pastu terbongkang kat katil sampai asar
  • PALING TAK AKTIF adalah pada jam 4-8 PAGI. Biase ler, setan suke ngantok kan korang time subuh2 and time2 nak gi klas nih. Sedapnye tido beselimutkan kulit/lemak BA-ALIF-BA-YA.
“Cakap orang jer, timing ko camne!?”

Aq? Hah, mesti la tak same ngan korang. Aq aktif time suboh && tak aktif time maghrib. Rase ingin ku tampar muke mu yang ber FB and msg aq time maghrib. Naseb korang baik mmg aq lansung tak rep. Padan muke.

Dah subuh. Ape lagi, tunaikanlah tanggungjawab masing2 @ kalu tak tertonggeng ko nak jawab nanti kat akhirat pasai ape ko tak solat

Ar-di-os.

No comments: