Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

01 June 2010

Pencetus kesalahfahaman

In 3 characters 

Hah? Ape ni? Lagi 2 blog pon slalu tak update ni ngade2 nak wat lagi satu. Apehal?

Jap2, korang sape? Korang bukanlah tuan punya blog ini, hanye orang yang tesesat jalan sampai ke sini. Kesah plak aq ape korang pk? So telah diputuskan oleh aq sendiri tanpa diperkenankan oleh mana2 dymm, [censored2], dan apantahlagiaqtakbrapenakingatpagi2subuhni, yang aq nak (dah buat pon) blog baru untuk aq lepaskan sume bende mengarot tanpa sebarang pertimbangan ke atas perasaan korang yang hanya lalu lalang kat blog (menyemak je sebenarnye, disamping menaikkan visitor counter tq2) menyesakkan lagi traffic kat Net nih.

Lagi dua blog tu? Bior la kat situ je aq jadi professional, kat sini aq nak jadi tukang karut. So lepas ni kalu korang nak kene tikam secara sarkastik @ nak tau aq nyer pengalaman n pandangan tentang isu2 yang tak brape nak semase, singgahla kat sini.

Tempat ni hanyalah untuk mereka2 (nampak sangat bm tak pass, tak reti gune kata jamak) yang mental mereka dah-sediakala @ sedia-nak-jadi gile dengan perkara yang aq karutkan.

So, baiklah korang sume redi2kan lah diri… (bukannyer aq ugut korang. da nak suboh da nih…)

No comments: