Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

08 April 2010

Access………. Denied!

In 3 characters 

[EDIT 3][FINAL EDIT]/

Ok, ok, ok. Fuh, nampaknye blog ni dah di’unblock’ balik…. tapi aq tetap muyskil…. kenapa la tak pasal2 korang ley block kebanyakkan site yang berkenaan dengan Silat Cekak? Apape pon aq malas nak fikirkan secare sudut negative, aq anggap korang nyer network ader problem. Anggap da setel la, no further issues.

/[EDIT 3]FINAL EDIT]

Tadaaaaaaaaa…. hurm…….  muyskil2…….  denied….??? Bukannye aq letak gamba tak senonoh….. dipenuhi tulisan je kot……….. Pekehal ni???????

Ok, agak2nye ape la yang aq mengarot kat atas ni? Hm….. bukan mengarot…. tapi muyskil kerana perkara yang karot…. (bkn carrot @ cerut @ carut yer..)

Blog nih dan nih dan juga site nih dah tersenarai dalam site-site yang di’block’ @ di’access denied’kn oleh server uitm…. Bak ikot kate seseorang…. MOTEFF!!!???

Sila listkan sebab musabab yang tak berat sebelah kenapa site2 ni jugak yang korang nak block access nyer…. padahal contents nyer bukanlah entertainment @ tak senonoh. Dua daripadanye berkenaan Silat Cekak kot….. ape hal nih? Sabotaj ke? Tak tahulah kalau2 ni gejala sementara je…. TAPI…. aq tetap tak puas hati…. site2 laen yang contents nye bole dikategorikn sbgai ‘RATED M’ dan tak lupa gak ‘RATED R’ still ley access…. tak caye? Jangan ngade2 nak cube, aq sendiri pon maen hentam kromo je cakap site2 tuh tak di block.

Hmmm….. konspirasi???????

Roger n out. Salam….

[EDIT]

Okeh… aq dah try dua cara untuk access balik dua2 blog aq yg di block. Cara yang menjadi aq tak nak citer, nanti diorang block plak  cara tuh. Yang aq boleh citer ialah blog aq tetap tak bole access walaupon aq da tukar url nyer. Hm…. muyskil gak aq kenapa bende ni terjadi… korang block berdasarkan ape? Cookies ke?

Meh kite try clearkan cookies2 tersebot……………

[EDIT] 2nd

Mangsa page terbaru : blog jom silat pon korang block gak…. site ni jadi mangsa gak…

Persoalan paling penting : CAM ADE ORANG SABOTAJ WEBSITE SILAT CEKAK JE…… hmmmmmmmmm……

No comments: