Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

21 March 2010

Quad Posting

In 3 characters 

Haha, tak pernah plak aq wat keje camni. 4 posting berlainan kurang dari 12 jam (temasok la post yang ini)

Anyways, just nak promote postings tersebot, sebab blogger wat hal tak nak display post ikot post count dalam settings. Aq setting 7 yang kuar 3 je. Apehal lah plak ni, sblom ni tak camni. Haiya. Ni hah links nyer :

Laporan Perayaan Sedekad Silat Cekak Hanafi UTHM

Laporan Malam Gerak Pahlwan VIII

Notis Majils Ijazah Asas dan Potong

Sori sangat2 sebab lambat update. Kurang kesempatan dengan menguruskan assignment n meeting persatuan hampir setiap malam. Dah la internet wat hal dalam seminggu lepas, susah betol nak update. Sape-sape tau care nak fix bende ni (posting kuar tak ikot dalam settings) tolong roger aq, aq dah agak fed-up ngan problem yang tak patot timbul ni. K, ngantok giler sebab pagi tadi baru kuar masuk hutan (modul part 4, best walaupn tiring). Kalu ade salah ejaan tu paham2 ler………….

Chiow bebeh, salam.

No comments: