Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

17 February 2010

Something new…

In 3 characters 

Dengan ini cukuplah posting2 yang dulu ‘ditidakkan’ selama2nya dari blog ni.

Kenapa?

Sesetengah pekara itu sensitif untuk dibincangkan dlm rangkaian Net yang luas dan sangat ter’open’. Senang citer untuk kebaikan bersama. Kita bermula dengan sesuatu yang baru dan lebih baik, InsyaAllah. So setelah lebih setahon blog ni wujud (dan korang memang xtaw lansung akan kewujudannya), aku decide nak memusnahkan tinggalan sejarah dan memutarbelitkan masa lalu ( [edit] fakta : tidak bercanggah dengan apa yang aku juangkan iaitu ‘kebenaran’, aq bagitaw korg ape yg aq nk wat so tiada penipuan berlaku [/edit] ) dengan hanya meninggalkan posting aku yang first2 je, yang tak mempunyai apape info yang bergune untuk korang melainkan tarikh blog ni diwujudkan, iaitu 11 Januari 2009.

Kalau korang nak maklumat yang berguna singgah la dekat blog ni yang dikendalikan oleh aku jugak.

[sarcasm] Selamat membaca pembaca setia. [/sarcasm]

No comments: