Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

20 February 2010

Kepelbagaian gaya rambutku

In 3 characters 

Saje je aq nak kongsi gaya-gaya rambut yang aq sentiasa berubah mengikut peredaran zaman. Kite gelakkan same-same :-

Botak syot!Part 1 – Botak udah. Ye la, sume jadi dak baik mase part 1. ikot kan sgt rules uitm, takot sgt kene saman dengan pak gad. Jangan tanye kenape sume orang muke tensen dalam gamba, aq bagi clue untuk korang : orientasi kos

pt2Part 2 – Kopiah udah. Saje je menggatal pakai kopiah sem tu, dapat hadiah cabutan bertuah (taniah, taniah!). Pergh, dapat kopiah ngan tasbih dalam lucky draw, kalu tak sedar diri gak tak taw la. Untuk menyedarkn diri aq pakai la sepanjang sem, n kopiah nye still kekal sampai ari ni, sayangnye warna je tak kekal. Mamat ngan minah kat tepi tu korang ignore je

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  Part 3 – Ingat nak wat adidas nyer logo, tak jadi plak. Yang tinggal hanya parot 2 line (isu sensitif jika line tersebut ditambah lagi 1). Side note : bersih lubang telinga aq.

me (2)Part 4 – Rambut lurus beb, sampai budak wing aq calonkan sebagai “Ikon Mahasiswa” kategori budak paling hensem. Sayangnye gelaran tu tepakse aq lepaskn setelah disound lecturer aq akibat rambut yang sangat bergaya macam Rain. Pak gad pon satu, rambut aq panjang die tak nak saman, aq gunting pendek je teros die nak saman aq (ade mase aq citer kenape).

2 comments:

fatin said...

bagus larr ko punyerr personaliti...
setiap semester tukar jenis rambut yek..
heheheeh...huhuhu..

Ikazrima said...

tidak ku perasan ade komen terpencil.
memang aq suke menukar personaliti (rambut)
tak tgk lagi time antare lepas spm n sblom masuk uitm