Teh Proclamation.

Hati Waja. Tendangan Tanpa Bayang. Syahdan. Sompet. Nostalgia, nostalgia.

Teh Herd.

22 February 2010

Day One : Triple trouble

In 3 characters 

Jam kat monitor aq da tunjuk kol 6.00 pagi, dan aq masih lom ready untuk problem-problem yang bakal aq hadapi jap lagi. First day naik cuti je tros kene gile-gile study, sebab jap lagi kol 8 ade kuiz ‘kau kurus’ yang dah berjaya meng’kuruskan’ aq sem lepas, kol 2 plak hantar assignment database yang aq baru teringat malam tadi n kol 6 sampai 8 ptg test mgt. Alasan yang diberikan kenape mase test sangat ‘strategik’ ialah ‘test tu senang jer, korang gerenti kuar awal.’

Ni tak citer sok nyer test data strok lagi. Tu la, cuti membuta sampai ke tepi hari je keje nyer, n xhabis2 aq risau pasal multimedia yang belambak-lambak keje kene wat, ngan test nyer dengan selamber gadak aq kuar awal tanpa ku sedari ade yang memerhati dari belakang! Adus, kite tengok dan lihat je lah ape kesudahannya pada esok pagi.

Azan dah berkumandang, aq nak nanyi jap khas untuk korang.

Ayuh bangunlah. Tunaikan perintah Allah. Sujud mengharap keredhaan-Nya. Bersyukurlah, bangkitlah segera.

Kalu korang tak taw tu lirik lagu ape, aq sangat2 kasihankan kehidupan korang. Sadis, sadis.

Chow, salam.

No comments: